KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS IR DEGUSTACIJOS
MATTEO COVACCI MOKO GAMINTI PIETŲ ITALIJOS PASTOS RŪŠIS
KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS
Mokykitės gaminti itališką pastą šalia geriausių mokytojų. Vilniuje gyvenantis italas šefas Matteo Covacci moko tai, kas jam arčiausiai širdies – paprastos, naminės pastos gamybos. Tai įgūdžiai, kurie pravers visur ir visada.
Vieta
Market Garden
Data
Vasario 4, 18:00-20:00
Kalba
Anglų
Kaina
€48 asmeniui
Daugiau apie dirbtuves ir šefą
Apie dirbtuves
Prisijunkite prie šefo Matteo pastos gamybos dirbtuvių ir išmokite gaminti Pietų Italijos tradicines pastos rūšis.
Šiose dirbtuvėse sužinosite, kuo skiriasi Šiaurės ir Pietų Italijos pastos gamybos technikos, kokios pastos rūšys yra populiariausios, išmoksite gaminti Gragnano bei džiovinamą pastą. Matteo taip pat išmokys Jus gaminti spalvotą pastą, kuria galėsite pasigirti savo Instagramo profiliuose! Pasigaminsite tris porcijas šviežios pastos namams.
Dirbtuves pradėsime taure vyno, kurią mums parinks somelje Simonas Laukaitis. Užsiėmimai tęsis maždaug 1.5 valandos. Vaikai kviečiami dalyvauti kartu su tėvais
Matteo Covacci
„Dešimt metų darbo geriausiuose Europos restoranuose mane atvedė prie išvados, kad lengviausia su žmonėmis bendrauti per maistą.
Per maistą gimsta prasmingi ryšiai, gamindami mes visi kalbame viena kalba. Itališka pasta puikiausiai tam tinka, tad aš nusprendžiau grįžti prie savo šaknų ir tapti itališkos pastos šefu.
Aš organizuoju kursus, renginius ir korporatyvines kūrybines dirbtuves, kuriose bendraujame ir gaminame itališką pastą, tuo pačiu daugiau sužinodami apie turtingą Italijos kultūrinę istoriją ir tradicijas.“
Matteo Covacci