Ekologiški Rudi Apvalūs Ryžiai – Senatorių pasažas

Ekologiški Rudi Apvalūs Ryžiai

3.48 / 500g

Vartojimas

Rudieji ryžiai yra maistingiausia ryžių rūšis. Per apdirbimo procesą, kurio metu ryžiai tampa baltais, prarandama daugiau negu 60% maistingųjų medžiagų, todėl rudieji yra vieni sveikiausių ryžių, turintys daugiau skaidulų, reguliuojančių virškinimo sistemą. Ruduosiuose ryžiuose gausu riebalų rūgščių, mangano, fosforo, geležies, B grupės vitaminų. Apvalūs ryžiai nepakeičiami gaminant košes, pudingus, apkepus, pyragus, taip pat suši.

Paruošimas: trumpai pamirkyti ir perplauti ryžius. Virkite vandenyje arba sultinyje santykiu 1:2 apie 40 min.

Maistinė vertė (100g)

Kilmės šalis: Austrija

Energinė vertė, kJ / kcal: 1490/352 ; Riebalai: 2.68g ; Sočiųjų riebalų rūgščių: 0.54g ; Angliavandeniai: 72.7g ; Cukrų: 1g ; Baltymai: 7.50g ; Druska: 0.00g

Laikymo sąlygos: Laikymo sąlygos: +6…+23 °C

Gamintojas

UAB “Du Medu”

LT-EKO-001