KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS IR DEGUSTACIJOS
n

MATTEO COVACCI MOKO GAMINTI ITALIŠKUS RAVIOLIUS

KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS

Mokykitės gaminti itališką pastą šalia geriausių mokytojų. Vilniuje gyvenantis italas šefas Matteo Covacci moko tai, kas jam arčiausiai širdies – paprastos, naminės pastos gamybos. Tai įgūdžiai, kurie pravers visur ir visada

Vieta

Market Garden

Data

Kovo 4, 18:00-20:00

Kalba

Anglų

Kaina

€48 asmeniui

Daugiau apie dirbtuves ir šefą

DSCN x

Apie dirbtuves

Prisijunkite prie šefo Matteo pastos gamybos dirbtuvių ir išmokite gaminti. virti ir laikyti pastą su įdarais. 

Skirtingų pavadinimų ravioliams (Tortellino, Agnolotto) yra gaminami skirtingi įdarai ir prie jų derinami padažai. Sužinokite apie įvairiausias raviolių rūšis, bei šmokite gaminti tobulus jų įdarus ir žolelėmis pagražintus raviolius. Matteo parodys kaip naudotis pastos gamybos mašina ir kitais įrankiais.

Dirbtuves pradėsime taure vyno, kurią mums parinks somelje Simonas Laukaitis. Užsiėmimai tęsis maždaug 1.5 valandos. Vaikai kviečiami dalyvauti kartu su tėvais

n

Matteo Covacci

„Dešimt metų darbo geriausiuose Europos restoranuose mane atvedė prie išvados, kad lengviausia su žmonėmis bendrauti per maistą.

Per maistą gimsta prasmingi ryšiai, gamindami mes visi kalbame viena kalba. Itališka pasta puikiausiai tam tinka, tad aš nusprendžiau grįžti prie savo šaknų ir tapti itališkos pastos šefu.

Aš organizuoju kursus, renginius ir korporatyvines kūrybines dirbtuves, kuriose bendraujame ir gaminame itališką pastą, tuo pačiu daugiau sužinodami apie turtingą Italijos kultūrinę istoriją ir tradicijas.“

Matteo Covacci

Norėtumėte prisijungti prie kūrybinių dirbtuvių?

Sudomino mūsų dirbtuvių ir mokymų aprašymai? Patyrinėkite Akademijos renginių kalendorių.