KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS IR DEGUSTACIJOS
MATTEO COVACCI MOKO GAMINTI ITALIŠKUS RAVIOLIUS
KŪRYBINĖS DIRBTUVĖS
Mokykitės gaminti itališką pastą šalia geriausių mokytojų. Vilniuje gyvenantis italas šefas Matteo Covacci moko tai, kas jam arčiausiai širdies – paprastos, naminės pastos gamybos. Tai įgūdžiai, kurie pravers visur ir visada
Vieta
Market Garden
Data
Kovo 4, 18:00-20:00
Kalba
Anglų
Kaina
€48 asmeniui
Daugiau apie dirbtuves ir šefą
Apie dirbtuves
Prisijunkite prie šefo Matteo pastos gamybos dirbtuvių ir išmokite gaminti. virti ir laikyti pastą su įdarais.
Skirtingų pavadinimų ravioliams (Tortellino, Agnolotto) yra gaminami skirtingi įdarai ir prie jų derinami padažai. Sužinokite apie įvairiausias raviolių rūšis, bei šmokite gaminti tobulus jų įdarus ir žolelėmis pagražintus raviolius. Matteo parodys kaip naudotis pastos gamybos mašina ir kitais įrankiais.
Dirbtuves pradėsime taure vyno, kurią mums parinks somelje Simonas Laukaitis. Užsiėmimai tęsis maždaug 1.5 valandos. Vaikai kviečiami dalyvauti kartu su tėvais
Matteo Covacci
„Dešimt metų darbo geriausiuose Europos restoranuose mane atvedė prie išvados, kad lengviausia su žmonėmis bendrauti per maistą.
Per maistą gimsta prasmingi ryšiai, gamindami mes visi kalbame viena kalba. Itališka pasta puikiausiai tam tinka, tad aš nusprendžiau grįžti prie savo šaknų ir tapti itališkos pastos šefu.
Aš organizuoju kursus, renginius ir korporatyvines kūrybines dirbtuves, kuriose bendraujame ir gaminame itališką pastą, tuo pačiu daugiau sužinodami apie turtingą Italijos kultūrinę istoriją ir tradicijas.“
Matteo Covacci