ŠVENTINĖ VAKARIENĖ NAMUOSE
DSC

KALĖDINĖS VAKARIENĖS IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS

 

Šventiškas Kalėdų meniu, kurį sukurė Senatorių pasažo kūrybinės komandos, bus paruoštas atsiėmimui prieš pat Kalėdas. 

Paprasti, šeimyniški patiekalai, kuriuos lengva pasibaigti namuose. 

DUONA

 

Raugo duona iš Grūdo kepyklos

Juoda ruginė duona iš Grūdo kepyklos

 

UŽKANDŽIAI

 

ANTIES TERINAS

Tradicinis anties terinas, patiekiamas su grilintų slyvų padažu, karamelizuotų svogūnų uogiene, raugintomis uogomis, riešutais ir raugo traškučiais. Paruoštas patiekti užkandžiui.

€8.50/porcija

ŽIRNELIŲ FALAFELIAI

Žirnelių falafeliai su saulėje džiovintais pomidorais ir marinuotų pomidorų salotomis, bazilikų pesto, lapinių kopūstų traškučiais ir jogurto-žolelių padažu. Galima patiekti šaltą arba pašildytą orkaitėje. 

€6.50/porcija

 

PAGRINDINIAI PATIEKALAI

JŪRŲ EŠERYS SU ŽOLELIŲ PADAŽU

Grilintas jūrų ešerys, paruoštas pašildymui orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir žolelių padažu.

€17.50/porcija

 

KEPTAS KUKURŪZINIS VIŠČIUKAS

Žolelėmis marinuotas kukurūzinis viščiukas, paskrudintas ant griliaus, paruoštas pašildymui namų orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir grybų padažu.

€17.50/porcija

 

JAUTIENOS KEPSNYS

Jautienos kepsnys, keptas su žolelėmis ir šakninėmis daržovėmis. Paruoštas pašildymui namų orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir čiobrelių-spanguolių arba grybų padažu.

€21.50/porcija

 

GARNYRAI

 

OBUOLIŲ IR CUKINIJŲ SALOTOS

Gaivios obuolių ir cukinijų salotos, pagardintos meškinio česnako aliejumi, patiekiamos su džiovintomis spanguolėmis, lazdyno riešutais ir žolelėmis. Puikus garnyras prie žuvies arba viščiuko. 

€4.50/porcija

SKRUDINTOS BULVYTĖS

Grilyje skrudintos bulvytės dūmo kvapui. Patiekiamos su salierų šaknies ir kaulų čiulpų piure.Puikus garnyras prie viščiuko arba jautienos. 

€4.50/porcija

SVIESTINĖS ŠAKNINĖS DARŽOVĖS

Sezoniškos šakninės daržovės (salieras, moliūgas, svogūnas, morka), keptos svieste. Puikus garnyras prie žuvies, jautienos arba viščiuko.f.

€4.50/porcija

PADAŽAI

 

ČIMIČURI PADAŽAS

Klasikinis žolelių padažas, ypatingai tinkantis pagardinti grilintą žuvį.

€2.00/porcija

ČIOBRELIŲ IR SPANGUOLIŲ PADAŽAS

Tamsus ir sodrus padažas, pagamintas iš vištienos sultinio ir džiovintų spanguolių, gardintas čiobreliu. Patiekite su kepta jautiena.

€2.00/porcija

GRYBŲ PADAŽAS

Klasikinis kreminis grybų padažas su čiobreliu. Patiekite su jautiena arba viščiuku. 

€2.00/porcija

DABD F E FDEBAD

DESERTAI

 

Tradicinis Ragaišis

€12.50/visas

Svarainių ir aguonų kelioninis pyragas

€8.80/pyragas

 

Kalėdinis pudingas

€9.50/pudingas

 

Stollen/Vokiškas roksas

€8.90/pudingas

 

DSC

Kalėdinius patiekalus užsakykite iki gruodžio 18 d. Pasiimkite Senatori7 pasaže gruodžio 23.

Jei turite klausimų, skambinkite+370 600 58607, arba rašykite benoit@bfr.lt