ŠVENTINĖ VAKARIENĖ NAMUOSE
KALĖDINĖS VAKARIENĖS IŠANKSTINIS UŽSAKYMAS
Šventiškas Kalėdų meniu, kurį sukurė Senatorių pasažo kūrybinės komandos, bus paruoštas atsiėmimui prieš pat Kalėdas.
Paprasti, šeimyniški patiekalai, kuriuos lengva pasibaigti namuose.
DUONA
Raugo duona iš Grūdo kepyklos
Juoda ruginė duona iš Grūdo kepyklos
UŽKANDŽIAI
ANTIES TERINAS
Tradicinis anties terinas, patiekiamas su grilintų slyvų padažu, karamelizuotų svogūnų uogiene, raugintomis uogomis, riešutais ir raugo traškučiais. Paruoštas patiekti užkandžiui.
€8.50/porcija
ŽIRNELIŲ FALAFELIAI
Žirnelių falafeliai su saulėje džiovintais pomidorais ir marinuotų pomidorų salotomis, bazilikų pesto, lapinių kopūstų traškučiais ir jogurto-žolelių padažu. Galima patiekti šaltą arba pašildytą orkaitėje.
€6.50/porcija
PAGRINDINIAI PATIEKALAI
JŪRŲ EŠERYS SU ŽOLELIŲ PADAŽU
Grilintas jūrų ešerys, paruoštas pašildymui orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir žolelių padažu.
€17.50/porcija
KEPTAS KUKURŪZINIS VIŠČIUKAS
Žolelėmis marinuotas kukurūzinis viščiukas, paskrudintas ant griliaus, paruoštas pašildymui namų orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir grybų padažu.
€17.50/porcija
JAUTIENOS KEPSNYS
Jautienos kepsnys, keptas su žolelėmis ir šakninėmis daržovėmis. Paruoštas pašildymui namų orkaitėje. Patiekite su bulvytėmis, sviestinėmis šakninėmis daržovėmis ir čiobrelių-spanguolių arba grybų padažu.
€21.50/porcija
GARNYRAI
OBUOLIŲ IR CUKINIJŲ SALOTOS
Gaivios obuolių ir cukinijų salotos, pagardintos meškinio česnako aliejumi, patiekiamos su džiovintomis spanguolėmis, lazdyno riešutais ir žolelėmis. Puikus garnyras prie žuvies arba viščiuko.
€4.50/porcija
SKRUDINTOS BULVYTĖS
Grilyje skrudintos bulvytės dūmo kvapui. Patiekiamos su salierų šaknies ir kaulų čiulpų piure.Puikus garnyras prie viščiuko arba jautienos.
€4.50/porcija
SVIESTINĖS ŠAKNINĖS DARŽOVĖS
Sezoniškos šakninės daržovės (salieras, moliūgas, svogūnas, morka), keptos svieste. Puikus garnyras prie žuvies, jautienos arba viščiuko.f.
€4.50/porcija
PADAŽAI
ČIMIČURI PADAŽAS
Klasikinis žolelių padažas, ypatingai tinkantis pagardinti grilintą žuvį.
€2.00/porcija
ČIOBRELIŲ IR SPANGUOLIŲ PADAŽAS
Tamsus ir sodrus padažas, pagamintas iš vištienos sultinio ir džiovintų spanguolių, gardintas čiobreliu. Patiekite su kepta jautiena.
€2.00/porcija
GRYBŲ PADAŽAS
Klasikinis kreminis grybų padažas su čiobreliu. Patiekite su jautiena arba viščiuku.
€2.00/porcija
DESERTAI
Tradicinis Ragaišis
€12.50/visas
Svarainių ir aguonų kelioninis pyragas
€8.80/pyragas
Kalėdinis pudingas
€9.50/pudingas
Stollen/Vokiškas roksas
€8.90/pudingas
Kalėdinius patiekalus užsakykite iki gruodžio 18 d. Pasiimkite Senatori7 pasaže gruodžio 23.
Jei turite klausimų, skambinkite+370 600 58607, arba rašykite benoit@bfr.lt